Πολυχώρος δεξιώσεων


Πολυχώρος δεξιώσεων και εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη

Εδώ έρχεται το Κτήμα Μεϊμαρίδη να προσφέρει μία νέα, εντυπωσιακή πρόταση στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Το «Κτήμα Μεϊμαρίδη» διαθέτει έναν μεγάλο κήπο που περιβάλλεται από δεκάδες δέντρα και είναι στρωμένος με 2.000 τ.μ. καταπράσινο γκαζόν. Το σκηνικό είναι ονειρικό με τις κατάλευκες ροτόντες να φωτίζονται στα χρώματα του γάμου σας, έτοιμο για να πραγματοποιηθεί ένα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτυ.

Αν η επιλογή σας είναι να γίνει η δεξίωσή σας σε κλειστό χώρο και εδώ προσφέρουμε μία πρόταση που αλλάζει τα γνωστά δεδομένα. Η αρχιτεκτονική του χώρου παραπέμπει σε σάλα όπερας. Μαρμάρινες σκάλες, ξύλινη, θολωτή οροφή, ξύλινο πάτωμα καθώς και εντυπωσιακές ξύλινες καρέκλες, πλαισιωμένα με υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού και ήχου, δημιουργούν ένα σκηνικό μοναδικό.

Όπως μοναδική είναι για εμάς η κάθε δεξίωση. Οι γεύσεις και τα αρώματα που βγαίνουν από τα επίσης ξεχωριστά μενού που σχεδίασαν οι δύο κορυφαίοι Σεφ που συνεργαζόμαστε, καθώς και η ευγένεια και η προθυμία του προσωπικού μας θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας. Η πρόσβαση στο χώρο είναι πολύ εύκολη καθώς βρίσκεται πάνω στη Λεωφόρο Μουδανιών, πριν από την γέφυρα του Ρυσίου.

Gallery

Σας προσφέρουμε

 
meimaridis6
Ηχητική Κάλυψη
meimaridis2
Στολισμός (Δυνατότητα Επιλογής)
meimaridis1
Ιδιωτικό Φυλασσόμενο Parking
meimaridis3
Άριστα επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό
gdpr-image
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου.
Διαβάστε Περισσότερα